HYDRO POWER CONSULTING Kft.

KépgalériaKépgaléria
VideógalériaVideógaléria

Új Széchenyi Terv

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Energia Központ

Jogi nyilatkozat

Az Hydro Power Consulting Kft. (Társaság) fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

A Társaság előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

 

A honlapon található fényképek és mozgóképek szerzői jogvédelem alatt állnak. A Társaság saját fénykép és mozgókép anyagainak felhasználása kizárólag a Társaság írásos engedélyével lehetséges. Az erre vonatkozó kérést a "Kapcsolat" menüpont alatt található elérhetőségeken lehet kezdeményezni.

 

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Társaság követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

A honlapról információkat átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti,

c) amennyiben az információt a honlap is idézi, úgy az eredeti forrást is megjelöli.

 

A Társaság pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de az esetleges hibákért, károkért felelősséget nem vállal.